Facebook Pin It

Din stress Coach

Din stress coach
Stress i hverdagen? Få styr på den!


Stress opstår, når vi udsættes for pres, krav, forventninger eller belastninger, som overstiger de evner, ressourcer og muligheder, vi har for at løse situationen.


Et individuelt coachingforløb tager udgangspunkt i din stress-situation og strækker sig typisk over et fortroligt samtaleforløb på 5 – 10 sessioner. Forløbet består af ekspertrådgivning og vejledning, og rummer således langt mere end coaching. I et stresscoachingforløb hos mig får du svarene og vejledningen, og du skal ikke finde svarene selv – det er du nemlig ofte ikke i stand til i en tilstand af stress.

Jeg tilbyder et stressforløb til dig, der enten vil forebygge stress eller som står midt i det. I disse sessions har vi fokus på:

Gert k profil massage 12  hvad stress er og hvad det gør ved dig.
Gert k profil massage 12  at finde ud af, om det er i de personlige eller arbejdsrelaterede situationer der opstår stress.
Gert k profil massage 12  hvordan du tackler stress – hvad har du hidtil gjort og hvad kan du gøre fremadrettet (handleplan som skræddersys til dig og din situation).
Gert k profil massage 12  styrke evne til at sætte grænser og udvise dig selv omsorg.
Gert k profil massage 12  metoder til afspænding og fysisk aktivitet.

Pakke 1) 1 x 90 min stresscoaching. Pris 95 euro

Pakke 2) 5 X 90 min stresscoaching. Pris i alt 425 euro

Pakke 3) 5 x 90 min stresscoaching afspændnings massage, som løsner op for myoser og ømme punkter. Massage er modgift mod stress og de stress-relaterede sygdomme kroppen udsættes for. Pris i alt 550 euro

(Massagen udøves af Gert K, som har stor erfaring i at udføre massage og opnå gode resultater).

I et stresscoachingforløb hos mig kan du være sikker på at blive rådgivet, vejledt og støttet med nænsomhed og ekspertise. Jeg lægger stor vægt på, at du bliver hjulpet igennem alle faser af et stressforløb, og at hele forløbet giver dig større bevidsthed, selvindsigt og evne til at sætte grænser i livet.

Kontakt mig for aftale af din tid.

Din tid og dit liv, så tøv ikke, jeg er til for dig

Posted in Coaching

UdskrivE-mail