Facebook Pin It

Din stress Coach

Din stress coach
Stress i hverdagen? Få styr på den!


Stress opstår, når vi udsættes for pres, krav, forventninger eller belastninger, som overstiger de evner, ressourcer og muligheder, vi har for at løse situationen.


Et individuelt coachingforløb tager udgangspunkt i din stress-situation og strækker sig typisk over et fortroligt samtaleforløb på 5 – 10 sessioner. Forløbet består af ekspertrådgivning og vejledning, og rummer således langt mere end coaching. I et stresscoachingforløb hos mig får du svarene og vejledningen, og du skal ikke finde svarene selv – det er du nemlig ofte ikke i stand til i en tilstand af stress.

Jeg tilbyder et stressforløb til dig, der enten vil forebygge stress eller som står midt i det. I disse sessions har vi fokus på:

Gert k profil massage 12  hvad stress er og hvad det gør ved dig.
Gert k profil massage 12  at finde ud af, om det er i de personlige eller arbejdsrelaterede situationer der opstår stress.
Gert k profil massage 12  hvordan du tackler stress – hvad har du hidtil gjort og hvad kan du gøre fremadrettet (handleplan som skræddersys til dig og din situation).
Gert k profil massage 12  styrke evne til at sætte grænser og udvise dig selv omsorg.
Gert k profil massage 12  metoder til afspænding og fysisk aktivitet.

Pakke 1) 1 x 90 min stresscoaching. Pris 95 euro

Pakke 2) 5 X 90 min stresscoaching. Pris i alt 425 euro

Pakke 3) 5 x 90 min stresscoaching afspændnings massage, som løsner op for myoser og ømme punkter. Massage er modgift mod stress og de stress-relaterede sygdomme kroppen udsættes for. Pris i alt 550 euro

(Massagen udøves af Gert K, som har stor erfaring i at udføre massage og opnå gode resultater).

I et stresscoachingforløb hos mig kan du være sikker på at blive rådgivet, vejledt og støttet med nænsomhed og ekspertise. Jeg lægger stor vægt på, at du bliver hjulpet igennem alle faser af et stressforløb, og at hele forløbet giver dig større bevidsthed, selvindsigt og evne til at sætte grænser i livet.

Kontakt mig for aftale af din tid.

Din tid og dit liv, så tøv ikke, jeg er til for dig

Posted in Coaching

UdskrivE-mail

Din Personlig Coach

Din personlig coach

 


Coaching – ved Gert K.

 

 

Gert k profil massage 12  Kender du følelsen af, at dit liv kunne blive endnu bedre f.eks. i din karriere, i din sundhed eller i dit parforhold?
Gert k profil massage 12  Er du træt af følelsen af at sidde fast, uanset hvor meget du knokler?
Gert k profil massage 12  Mangler du overblik over din arbejdssituation eller dit privatliv?
Gert k profil massage 12  Føler du at du ikke længere er den du virkelig er og ønsker at være?
Gert k profil massage 12  Længes du efter løsningen på en bestemt situation?
Gert k profil massage 12  Vil du have gennembrud på et bestemt område?


Hej mit navn er Gert K og tilbyder coaching til dig, der har brug for at få set tingene lidt fra "oven". De fleste af os ved godt, hvad vi skal gøre. Derfor giver det meget mere mening at se på, hvorfor vi så ikke gør det. Ofte er en højere bevidsthed, det eneste vi behøver for at tingene rykker os derhen, hvor vi gerne vil være – det opnår du gennem coaching.

I Din coaching session vil vi sammen se på, hvor du begrænser dig selv. Du vælger, hvad vi skal arbejde med. Jeg hjælper dig til at se, hvad du skal slippe og tilføjer de værktøjer, du har brug for.

Coachingen kan foregå hos dig eller mig, men vi kan også tale sammen over telefonen/skype.

Få Det Som Du Vil Have Det


Priser:
Session 60 min: 75 Euro

Skype 45 min:  75 Euro

5 coachingsessioner forudbetalt á 60 min: 300 euro (du betaler kun for 4 sessions og får den sidste gratis)

5 coachingsessioner på skype forudbetalt á 45 min: 300 euro (du betaler kun for 4 sessions og får den sidste gratis)

Vil du gerne rykke dig derhen hvor du VIRKELIG gerne vil være?

mail her for at booke en tid der gør din drøm virkelig.

Posted in Coaching

UdskrivE-mail

Coaching

Coaching1 edited 1Coaching, Personlig sparring

 Med coaching kan du få hjælp til at skabe dig det liv, du ønsker dig. Du har allerede et velfungerende liv,
men ønsker støtte til at udvikle dit fulde potentiale og finde det bedste frem i dig.I processen hjælper jeg dig med at:

Gert k profil massage 12  Afklare dine livsværdier.
Gert k profil massage 12  Få sat dig nogle mål for det, som du ønske dig.
Gert k profil massage 12  Få lavet nogle strategier og handleplaner for, hvordan du når dine mål.
Gert k profil massage 12  Finde og erstatte de negative overbevisninger, som hindre dig i at nå dine mål, med nye og mere hensigtsmæssige overbevisninger.
Gert k profil massage 12  Personlig sparring er som udgangspunkt fremadrettet og handlingsorienteret, og tager således afsæt i nutiden og fremtiden. Opstår der forhindringer, hvor det er hensigtsmæssigt at arbejde dybere og gå tilbage i tiden, kan dette aftales i forløbet. Se mere under terapi.

Du kan arbejde med personlig sparring indenfor alle områder af dit liv, f.eks.

Gert k profil massage 12  Arbejde
Gert k profil massage 12  Sundhed
Gert k profil massage 12  Økonomi
Gert k profil massage 12  Personlig udvikling
Gert k profil massage 12  Fritid
Gert k profil massage 12  Sexliv

Har du lyst til en personlig sparingspartner, så ring til Gert på 51788109.


Din personlige sparringspartner

Som din professionelle sparringspartner ser jeg dig som eksperten i dit eget liv. Jeg stiller reflekterende spørgsmål til den aktuelle problemstilling, og du får mulighed for at bryde med vanetænkning, se nye muligheder, som skaber vækst og handling. Du må selv være indstillet på at være aktiv i forandringsprocessen, hvor jeg støtter og udfordre dig til at finde dine indre ressourcer.

Personlig sparring er fleksibelt og kan tilpasses dine behov. Det kan være en enkelt samtale eller et forløb. Der må påregnes lidt hjemmeopgaver mellem sessionerne til at holde fokus og hurtigere nå målet.


Resultater med coaching

Jeg fik mere end jeg havde forventet

Jeg har været igennem et meget givtigt forløb hos Gert K, hvor jeg har lært meget om mig selv. Jeg kom med en konkret problemstilling, hvor jeg med Gerts assistance hurtigt fik klarlagt, hvad der forårsagede problemet, og derefter var der rigtig mange ”aha oplevelser” undervejs i forløbet, hvor det efterhånden blev tydeligt for mig, hvordan mange problemer jeg har tumlet med igennem årene alle har samme årsag; nemlig manglen på selvværd og behovet for kontrol.

Denne indsigt har Gert hjulpet mig med at få gennem samtaler samt brug af forskellige teknikker som Gert behersker meget professionelt, og jeg har fået rigtig meget med mig, som hjælper mig hver dag:

jeg har fået genetableret ”forbindelsen” mellem sind og krop
jeg ved, at jeg er ok – også selv om jeg ikke har styr på alting hele tiden
jeg har lært at sige ”det er som det er” (og tror mere og mere på det ), når der er noget, jeg ikke kan ændre
jeg er blevet meget bedre til at være til stede her og nu
jeg begynder så småt at forstå, at jeg ikke behøver have dårlig samvittighed over alt det jeg synes jeg BURDE gøre men i stedet fokusere på det jeg GERNE VIL gøre
Lige fra første session har jeg følt mig 100% tryg ved Gert, og hans faglige bredde kombineret med hans store empati har fået mig til at give slip og tro på processen, hvilket har været enormt givende. Forløbet har givet mig meget mere end jeg havde forventet!

Dorte

Jeg forøgede succesraten på mit job

“Da jeg started med coaching følte jeg, at jeg manglede selvværd og selvtillid både arbejdsmæssigt og privat. Jeg havde en knude I maven og havde svært ved at åbne mig og takle konfliktsituationer. Det var også svært for mig at sætte grænser både I familien og på arbejde.

Idag oplever jeg at have fået en helt anden positive tilgang til tingene. Jeg kan nu åbne op og få løst de konflikter der er. Jeg er blevet meget bedre til at sætte grænser og føler at jeg har fået min selvtillid og selvværd tilbage. Jeg har fået et meget bedre forhold til min nærmeste familie og oplever at en helt anden succesrate på mit job.”

Martin

Jeg ændrede balancen i mit arbejdsliv

“Jeg ønskede at bruge Gert som coach til at hjælpe mig med at genfinde og vægte mine feminine sider højere. Samtidig ønskede jeg at ændre balancen i mit arbejdsliv mellem de funktioner jeg varetager.

Forløbet varede over 4 måneder med 5 samtaler, dels face to face og dels over telefon. Begge dele fungerede godt. Gert har været en god inspirator og spørger, der meget hurtigt har formået at komme ind til kernen og tale om det centrale, for at jeg har kunnet komme videre i processen, han har været god til at sørge for en fremadskridende udvikling i det tempo jeg har kunnet magte.

Det gør nu 2 måneder efter, at jeg føler disse nye tiltag som en naturlig del af min hverdag.”

Grehte

Jeg fandt mine kerneværdier

“I mit coaching forløb hos Gert fandt jeg frem til mine kerneværdier og det i prioriteret rækkefølge. Det betyder at jeg nu meget lettere kan forstå mine egne reaktionsmønstre. Desuden kan jeg med meget større gennemslagskraft med min forstand ændre på de nedgroede mønstre der er uhensigtsmæssige.”

Ida Marie

Jeg har fået bedre balance mellem arbejde/fritid

“Mit ønske med coachingen var at skabe balance mellem arbejde/fritid og familie. Konstant at køre 80 km i timen i stedet for at svinge mellem 30 og 110.”

Mit udbytte:

Jeg er blevet bedre til at planlægge hverdagen, fået mere overblik, struktur, ro og balance.
Der er blevet plads til spontanitet i kalenderen.
Jeg er blevet opmærksom på kroppens behov – hvad har jeg brug for lige nu.
Jeg har fået nogle værktøjer til at ændret adfærd i forbindelse med takling af vredesudbrud i familien – så mønsteret brydes.
Jeg har fundet ud af at mindre mål giver bedre resultater.
Jeg er blevet mere afslappet i forhold til egne krav.
Irene på 46 år, travl selvstændig med familie

Jeg fik sat handling bag mit ønske om sundhed

Monicas ønske var at sætte fokus på sundhed i hverdagslivet. Helt konkret undlade indtagelse af vin på hverdage samt få motion og meditation integreret i større grad.

Udbytte:

“Jeg undlader stort set vin mandag til torsdag.”
” Løb er nu kørt ind i en næsten fast rytme hver anden dag.”
” Vigtigst af alt er dog, at forløbet har henledt opmærksomheden på vigtigheden af at være lystbetonet, dvs. ikke at handle/gøre ud fra pligt eller “burde”, men ud fra, hvad der mærkes/føles som en naturlig drift eller tilbøjelighed – fx at det at tillade sig at gøre ingenting kan være dagens vigtigste tiltag!”
Monica

Investering

For private

75 euro pr. session. En session varer ca. en lille time.
Klippekort til 5 sessioner  300 euro

Ved afbud senere 3 dage før, betales 1/2 pris.

Ring 5178 8109 og hør mere om personlig sparring.

Posted in Coaching

UdskrivE-mail